Menu Sluiten

De praktijk

scholing vaktherapie beeldend Paper Soul

De locatie

De praktijk van Paper Soul bevind zich op Sectie C te Eindhoven. Dit voormalig industrieterrein is de laatste decennia uitgegroeid tot een broedplek van creativiteit. Paper Soul is gehuisvest in een van de ateliers en biedt de mogelijkheid om zowel binnen de praktijk als buiten in de natuur te werken.

We zijn bereikbaar met het openbaar vervoer en beschikken over gratis parkeergelegenheid voor de deur. Kijk voor meer informatie op Paper Soul op Sectie C.

Over Mij

Ik ben Marion Huijbregts: open, sensitief, creatief, enthousiast en ambitieus, met passie voor alles wat ik doe. Vanuit de verbinding mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, vind ik het mooiste wat er is. Samen onderzoeken, de grenzen aftasten en nieuwe wegen bouwen.

Ontdekken waar iemand energie van krijgt om zo de ander in zijn kracht te zetten.”

In de loop der jaren heb ik een persoonsgerichte visie eigen gemaakt. Daarbinnen leg ik de nadruk op het verstevigen van de autonomie. Ik ben ervan overtuigd dat dit begint met het afstemmen op de persoon die je voor je hebt en erkennen dat hij of zij er mag zijn. Werken vanuit de verbinding is de kern van mijn grondhouding. De basis is mensgericht, laagdrempelig en authenticiteit.

Ervaring

Sinds 2001 werk ik in de hulpverlening. In verschillende settings heb ik kennis mogen maken met uiteenlopende problematiek.
Ik werkte onder anderen binnen de volwassen en ouderen psychiatrie, met jongeren met autisme en behandeling binnen een forensisch kader. Naast de complexe zorg, heb ik ervaring binnen de dagbehandeling en begeleid ik mensen die zelfstandig wonen in de wijk.

Naast mijn onderneming Paper Soul, werk ik bij De La Salle, Koraal.
Hier geef ik vaktherapie beeldend en sensorische integratie aan kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek.
Daarnaast werk ik ook bij Connection SGGZ. Daar geef ik vaktherapie beeldend aan volwassenen met verslavingsproblematiek.

Kijk voor een volledig overzicht van mijn werkervaring op LinkedIn en voor een overzicht van mijn projecten op ISSUU.

Vakverenigingen en registraties

Ik heb me aangesloten bij
Federatie Vaktherapeutische Beroepen – FVB
Nederlandse Vereniging van Beeldende Therapie – NVBT
Vrijgevestigde Vaktherapeuten – VVT
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg – NFG

Ik ben geregistreerd in de kwaliteitsregisters van
Register Vaktherapie
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg – NFG

Ik en mijn praktijk zijn tevens geregistreerd binnen Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners – AGB.

Privacy en voorwaarden

Paper Soul vindt het borgen van privacy en transparante communicatie belangrijk. Hiervoor hebben we de volgende documenten opgesteld:

.

Als je vragen hebt, kan je altijd vrijblijvend contact opnemen.