Menu Sluiten

Expertise & verdieping

Voor de professional

Als hulpverlener ben je altijd in ontwikkeling. Je staat in contact met de ander, ontdekt nieuwe technieken en ontmoet nieuwe mensen. Je werkt in een dynamische omgeving, waar je steeds je weg in moet vinden. Hier heb je in je loopbaan verschillende tools voor ontwikkeld. Jouw kennis en expertise zijn de basis voor jouw professie.

Als we onze kennis en expertise delen, groeien we niet alleen binnen ons vak, maar ook als persoon.”

Ik kijk graag samen met jou, waar jij jouw kennis het beste in kan zetten, waar jij energie van krijgt en waar jij het beste tot je recht komt. Dit begint met onderzoeken waar jouw behoeftes en kracht liggen en resulteert in een plan van aanpak. Enkele uitkomsten zijn bijvoorbeeld het uitwerken van een product of interventie, het opzetten van een training of misschien juist anders profileren binnen je organisatie of je eigen onderneming. Met een open blik, onderzoeken we samen de mogelijkheden.

Binnen de organisatie

Ook binnen een organisatie zijn er mogelijkheden om de kennis en expertise door te ontwikkelen en/of het aanbod te verrijken. Ik kijk graag met je mee.
Je kan hierbij denken aan een nieuwe invalshoek voor een coachingstraject, teamdag of onderzoeken wat vaktherapie beeldend of sensorische integratie kan betekenen binnen jouw bedrijf.

Maar ook als je een idee hebt wat je verder uit zou willen werken, kan je contact met me opnemen.
Ik vind het interessant om buiten de kaders te denken en ga graag met je in gesprek.
Dan onderzoeken we samen de mogelijkheden en wat ik hierin zou kunnen betekenen.

Voor een overzicht


Kijk voor een volledig overzicht van mijn werkervaring als therapeut, organisator en docent op LinkedIn of op de praktijk. Voor een overzicht en sfeerimpressie van mijn projecten kan je kijken op Youtube en ISSUU.
Of volg de Facebookpagina van Paper Soul voor het laatste nieuws.

Bent u therapeut en opzoek naar informatie over ontwikkelingen binnen vaktherapie beeldend en kunstzinnige therapie?
Kijk voor meer informatie op de pagina van educatie en educatieve video’s.
Hier vindt u de laatste updates over de enquête, werkvormen en huiswerkopdrachten.