Menu Sluiten

Over mij

Ik ben Marion Huijbregts: open, sensitief, creatief, enthousiast en ambitieus, met passie voor alles wat ik doe. Vanuit de verbinding mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, vind ik het mooiste wat er is. Samen onderzoeken, de grenzen aftasten en nieuwe wegen bouwen.

Ontdekken waar iemand energie van krijgt om zo de ander in zijn kracht te zetten.”

In de loop der jaren heb ik een persoonsgerichte visie eigen gemaakt. Daarbinnen leg ik de nadruk op het verstevigen van de autonomie. Ik ben ervan overtuigd dat dit begint met het afstemmen op de persoon die je voor je hebt en erkennen dat hij of zij er mag zijn. Werken vanuit de verbinding is de kern van mijn grondhouding. De basis is mensgericht, laagdrempelig en authenticiteit.

Ervaring

Sinds 2001 werk ik in de hulpverlening. In verschillende settings heb ik kennis mogen maken met uiteenlopende problematiek. Ik werkte onder anderen binnen de volwassen en ouderen psychiatrie, met jongeren met autisme en behandeling binnen een forensisch kader. Naast de complexe zorg, heb ik ervaring binnen de dagbehandeling en begeleid ik mensen die zelfstandig wonen in de wijk.

Naast mijn onderneming Paper Soul, werk ik ook bij De La Salle, Koraal groep. Hier geef ik vaktherapie beeldend en sensorische integratie aan kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking en ernstige gedragsproblemen en/of psychiatrische problematiek.

Kijk voor een volledig overzicht van mijn werkervaring op LinkedIn en voor een overzicht van mijn projecten op ISSUU.

Vakverenigingen en registraties

Ik heb me aangesloten bij
Federatie Vaktherapeutische Beroepen – FVB
Nederlandse Vereniging van Beeldende Therapie – NVBT
Vrijgevestigde Vaktherapeuten – VVT
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg – NFG

Ik ben geregistreerd in de kwaliteitsregisters van
Register Vaktherapie
Nederlandse Federatie Gezondheidszorg – NFG

Mijn praktijk is tevens geregistreerd binnen Algemeen Gegevens Beheer Zorgverleners. 
AGB-code Zorgverlener: 90-044028 
AGB-code Praktijk: 90-52753